Draaideur

Glazen draai- en schuifdeuren

Glazen draai- en schuifdeuren zijn DE specialiteit van het huis. Glashandel Vandenbulcke heeft een uitgebreide expertise in het volledig op maat ontwerpen en vervaardigen van schuif- en draaideuren in glas. Het gewenste deurbeslag incluis (in functie van uw noden en aangepast aan het concept van uw huis). Elke glazen deur in uw woning is een uniek stuk: omdat wij ons als onafhankelijke glashandel niet hoeven te houden aan technische en creatieve beperkingen zoals standaardafmetingen, diktes of kleuren. Naast de alombekende bekende heldere of gezandstraalde glazen deuren hebben wij ontelbaren mogelijkheden om de deuren te personaliseren: gekleurd glas, geëtst of gezeefdrukt glas, kleurfolies, glas bedrukt met uw favoriete foto, …

_DSC7159

Steellook draaideuren – & wanden

De deuren en wanden worden vervaardigd in ons atelier te Brugge. De deuren hebben het uitzicht van een stalen deur maar de functionaliteit van een glazen pendeldeur. De deur wordt op maat gemaakt, onderverdeling en deurgreep worden naar wens bepaald. Als onafhankelijke glashandel hoeven we ons niet te houden aan technische en creatieve beperkingen zoals standaardafmetingen, diktes of kleuren.

Douche

Douchedeuren – & wanden

Geen amateurisme met standaardmaten, maar steeds op maat in functie van de ruimte en de gekozen tegels. Details maken het verschil.

  • Veiligheid boven alles
  • Unieke combinatie van licht, warmte, speelsheid én privacy
  • Strak en sober doen we uw badkamer verruimen.

Kom langs voor onze ongebreidelde mogelijkheden.

Spiegel

Spiegels

Spiegels vergroten elke ruimte en hebben hun plaats in bijna elk onderdeel van uw huis (badkamer, dressing, wc, hall,…). Elke spiegel is een uniek op maat gemaakte eye catcher in uw interieur.

  • Afmeting, vorm en dikte naar keuze.
  • Verschillende kleuren.
  • Vlak, gekleefd of zwevende illusie.
Gelakt

Gelakt Glas

Nooit voordien was het zo eenvoudig een tijdloos en stijlvol accent toe te voegen aan een interieur: gelakt glas is verkrijgbaar in verschillende kleuren met diepglanzend of mat uitzicht. Nieuwe trend in wandbekleding (douche/bad/keuken).

  • Grote vlakken in plaats van kleine faience tegels.
  • Strak, clean en onderhoudsvriendelijk.
  • Verschillende kleuren mogelijk.
Balustrade

Glazen Balustrades

Veiligheid was nog nooit zo transparant. Stijlvol, subliem design of een creatieve eye catcher. Glashandel Vandenbulcke biedt het u allemaal.