Gratis offerte

Elke aanvraag, door particulier of professioneel, behartigen wij gratis. Een persoonlijk gesprek zorgt er echter voor dat we veel sneller tot een correctere analyse van uw vraag kunnen komen waardoor we efficiënter tot een voorstel kunnen komen. Neem dus rustig uw tijd om uw probleem aan ons uit leggen (plannen, foto’s, schetsen,….) De rest zorgen wij voor! Das pas service.

Maatwerk

Wij zijn geen producent van glas. Wij verwerken het en/of plaatsen het tot op de mm naar de wensen van de klant.  Geen standaardafmetingen dus waarmee U het maar mee moet doen! Want elke vraag is uniek…en unieke vragen worden niet opgelost met standaardafmetingen!  Wij voorzien maatwerk die naadloos past in in uw woning. Maatwerk is precisie, is oog voor detail.

Onafhankelijk advies

Wij kiezen onze beglazing (enkel/dubbel), beslag (scharnieren, trekkers, rails,…) en accessoires (siliconen, moussebanden,….) onafhankelijk. Dit houdt met zich mee dat wat wij aan onze klanten bieden ook van onze leveranciers eisen, namelijk perfectie. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij met kennis van zaken het beste glas op de markt voor uw probleem voorstellen. Onze uitgebreide showroom is daar het levende bewijs van. Spring zeker eens binnen!

Premies Subsidies

Als particulier is het nog moeilijk te weten op welke subsidies u recht heeft en op welke niet. Doe geen moeite, laat het aan ons over. Wij kennen ze tot in elk detail en houden hiermee rekening bij alle voorstellen die we overmaken.

Herstellingen

Groot of klein, veel of weinig, moeilijk of gemakkelijk…. ons professioneel team van adviseurs en plaatsers gaan ELK geval bekijken, analyseren en zoeken naar een oplossing.

Eigen Plaatsingsdienst

Wij werken enkel met eigen plaatsers, eigen mensen die dezelfde waarden uitdragen als Glashandel Vandenbulcke. Onze mensen hebben jaren ervaring in de branche en werken met passie voor het vak en naar tevredenheid van de klant.
Een professioneel resultaat bekomt met alleen met professioneel materiaal. Glashandel Vandenbulcke is trots op de investeringen en verbeteringen die het jaarlijks doet aan het machinepark. In ons magazijn beschikken we over volautomatische snijtafels voor float en gelaagd glas, slijpmachines en boormachines. Op werf zijn we eveneens uitgebreid ondersteund door middel van onze eigen kraanwagen voor zwaardere/moeilijkere plaatsingen.

Stock

Meer dan 50 soorten glas in verschillende diktes en kleuren voorradig. Een korte leveringstermijn voor maatwerk.
Afhalingen voor particulier én professionele klanten in ons magazijn te Brugge.